Gamex dag 1 i bilder




Koreanska Starcraft II-spelarna Bomber och July från StarTale skrev autografer och spelade en uppvisningsmatch




Hellspawn ställde frågor på scenen i Telias SM-monter.




På golvet spelades CS, HoN, Street Fighter IV och Starcraft II




I Qpads monter var det shoot out med CS-proffset zAAz






Boothbabes som Creepspread gillar dem.





Creepspread-favoriten Loading Live bjöd på ett mer lågmält och personligt inslag under den annars högljudda mässan. Denna gång pratade man katter och förbisedda spel, tillsammans med Patrick Liu från Dice. Podcasten (som kan laddas ner här) avslutades med frågestund för publiken.


Ett fantastiskt foto på många sätt.

Första dagen på Gamex bjöd på många bra intervjuer med bl.a. spelare som Bomber och July, zAAz och Cytoplasm, e-sportsansvarige Tomas "Greykarn" Hermansson från Dreamhack/Rakaka, Victor Sjöström från Level, samt en del åskådare.

Ett stort bakslag var att inspelningen från intervjun med Bomber och July visade sig vara helt oanvändbar, men det finns åtminstone en del annat bildmaterial med dem som förhoppningsvis kan användas i dokumentären.

Själva mässan var sig ganska lik, men med fler nya titlar, fler föreläsningar (även om en del blev inställda i sista sekunden), lite mer ambitiösa montrar, och självklart en helt ny SM-del. Allting var lite större och bättre helt enkelt. Jag blev dock även den här gången förvånad över antalet utställare utan någon direkt koppling till spel. Personligen tror inte jag att folk är så intresserade av att ta reda på vilka sparformer Nordea har att erbjuda när multiplayern av Mass Effect 3 finns spelbar runt hörnet.

Sammantaget var det en lyckad dag. Tack till er som var med och medverkade på olika sätt till dokumentären.
Trackback
RSS 2.0